Bruidssieraden en haaraccessoires

Je hebt je droomjurk gevonden, helemaal in jou stijl en zoekt nog de bruidsaccessoires. Bij een mooie bruidsjapon mogen bijpassende bruidssieraden immers niet ontbreken.

Aangezien je de hele dag in de aandacht staat is het aan te raden om bij het passen van je trouwjurk ook naar de juiste sieraden te kijken. Natuurlijk is je bruidsjurk het allerbelangrijkste, maar mooie bruidssieraden versterken de japon en zorgen er voor dat jij er de hele dag stralend uitziet.

Aan de volgende bijzondere sieraden voor de bruid kan je denken:

- Tiara, een mooi kroontje op je hoofd, bijvoorbeeld in combinatie met een sluier maakt van jou de prinses.

- Curly's een klein haaraccessoire welke je door de kapster in je bruidskapsel laat draaien/zetten. Vaak worden er meerdere gebruikt, je kapsel bepaald doorgaans hoeveel.

- Een sieradenset bestaat uit een ketting en/of armband en/of oorbellen, bij de BruidsLakei worden die veelal met de hand gemaakt. Op verzoek kunnen we zelfs jou set samenstellen en op maat maken. Daarbij is het sleutelwoord net als bij ons hele assortiment; betaalbaar.

Graag helpen we je verder met het uitzoeken van de juiste bruidsieraden, heb je speciale verzoeken of zoek je iets aparts geef het door.

Overtuig u zelf, online bestellen gaat heel snel, eenvoudig en verzenden in Nederland is gratis. Natuurlijk kunt u ze ook komen bekijken in de winkel. Wanneer de sieraden u onverhoopt niet bevallen kunt u ze binnen 14 dagen ook retour sturen. Ze mogen dan niet gedragen zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

veel plezier met het uitzoeken van de sieraden voor de bruid.

Liefs Debby Brons.